Premierul Ludovic Orban, rectificare buget: CNAS, bani pentru concediile medicale nedecontate și alte plăți

Dana Lascu / 25 noi 2019 / 14:29
Medicamente
Medicamente

Premierul Ludovic Orban a anunțat, astăzi, că la rectificarea bugetară Casa Națională de Asigurări de Sănătate va primi bani pentru concediile medicale nedecontate de 11 luni și pentru alte plăți.

Premierul Ludovic Orban a declarat, astăzi, că obiectivul său este ca, până la finalul zilei de marţi, să fie stabilită forma definitivă a ordonanței de urgență privind rectificarea bugetară.

„Obiectivul meu este ca, până la finalul zilei de mâine, să stabilim forma definitivă a Ordonanţei de Urgenţă privind rectificarea bugetară. În rectificarea bugetară sunt câteva obiective pe care le urmărim", a arătat șeful Guvernului.

Printre obiective se numără și rezolvarea unor probleme financiare cu care se confruntă CNAS.

„De asemenea alocăm bani pentru a asigura decontarea tuturor plăților care trebuie făcute de Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS). V-am spus că sunt concedii medicale nedecontate și de 11 luni, iar suma necesară pentru a asigura aceste plăți repet legal care trebuie făcute către angajator în baza legii privind decontarea cheltuielilor pe care îl au făcut pentru diferite categorii de concediu", a spus premierul Ludovic Orban.

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play


Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
nxt.201
YesMy