Președintele Klaus Iohannis, avertisment dur: Staţi acasă! Altfel, după sărbători, vom avea înmormântări

Angela Sabău |
Data actualizării: | Data publicării:
Președintele Klaus Iohannis
Președintele Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a făcut o declarație dură după semnarea acordului între MAI și BOR. El vrea să solicite revenirea asupra acestui acord.

Klaus Iohannis a făcut o declarație dură după ce MAI și BOR au trnasmis, ieri, un acord semnat între BOR și MAI. El a spus că va solicita ministrului de Interne şi premierului să revină asupra acordului.

"Dragi români, indiferent ce vă spun unii şi alţii, eu vă spun acelaşi lucru, pe care îl spun şi medicii, în frunte cu ministrul Sănătăţii, acelaşi lucru pe care îl spun experţii, acelaşi lucru pe care îl spune Organizaţia Mondială a Sănătăţii. Staţi acasă! Altfel, după sărbători, vom avea înmormântări", a declarat Klaus Iohannis.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel