Primul centru de vaccinare în mașină va funcționa în Deva. Nu va fi nevoie de programare

DCMedical Team |
Data publicării:
Vaccinurile COVID. Foto: PIxabay
Vaccinurile COVID. Foto: PIxabay

Primul centru de vacinare în mașină împotriva infecției COVID s-ar putea deschide în județul Hunedoara, anunță autoritățile.

Primul centru de vacicnare în mașină va funcționa la Deva, județul Hunedoara. Autoritățile anunță că au primit avizul pentru organizarea unui centru de vaccinare în care persoanele se pot vaccina direct din mașină. Respectivul centru va funcționa în parcarea mall-ului Shopping City Deva şi va permite imunizarea persoanelor în mașină. Acesta ar urma să se deschidă din 24 aprilie și vor exista patru fluxuri de vaccinare. Nu va fi nevoie de programare.

”Este o idee la care lucrăm de mai multe săptămâni. Am primit acceptul pentru organizarea unui asemenea centru de vaccinare în parcarea Shopping City Deva. Acolo vom putea merge cu patru fluxuri de vaccinare”, a declarat, miercuri, directorul executiv al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara, Sebastian Mezei, arată Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel