Protest la Spitalul Floreasca, medici care-l susțin pe dr Mircea Beuran. Asigură doar urgențele majore

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Mircea Beuran
Mircea Beuran
Comunicatul dat de medicii protestatari
Comunicatul dat de medicii protestatari
  • Mircea Beuran
  • Comunicatul dat de medicii protestatari

Medicii de la Spitalul de Urgență Floreasca au anunțat că încetează lucrul nemulțumiți de faptul că dr Mircea Beuran a fost demis din funcția de șef al Secției de Chirurgie III. Vor fi asigurate doar urgențele!

Protest la Spitalul Floreasca după demiterea doctorului Mircea Beuran din funcția de șef al Secției de Chirurgie III. Se mai asigură doar urgențele majore. 

„Comunitatea medicală din SPitalul Clinic de Urgență București dorește să își exprime îngrijorarea față de felul în care este tratat un incident medical regretabil și de lipsa respectului și deontologiei a tuturor celor implicați. 

Este îngrijorător cum este prejudiciată imaginea unor medici de prestigiu și a unuia dintre cele mai renumite spitale din România. Este regretabil ca înainte de finalizarea oricărei anchete să fie demis din funcție prof dr Mircea Beuran. 

Solicităm Ministerului Sănătății să ancheteze incidentul dar mai ales situația care a permis ca acest icixdent să se întâmple. Dorim să semnalăm că situația spitalului este extrem de gravă și că această situație se poate repeta în fiecare zi oricărui medic care își desfășoară activitatea în spital. 

În aceste condiții, medicii au decis întreruperea activității atât în interesul nostru cât și al pacienților, pentru a ne proteja reciproc. Vom asigura asistență medicală numai pentru urgențele majore, conform legislației în vigoare!”, se arată în comunicatul medicilor de la Spitalul Floreasca. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel