Protest la Spitalul Floreasca, medici care-l susțin pe dr Mircea Beuran. Asigură doar urgențele majore

Dana Lascu / 06 ian 2020 / 13:23
Mircea Beuran
Mircea Beuran

Medicii de la Spitalul de Urgență Floreasca au anunțat că încetează lucrul nemulțumiți de faptul că dr Mircea Beuran a fost demis din funcția de șef al Secției de Chirurgie III. Vor fi asigurate doar urgențele!

Protest la Spitalul Floreasca după demiterea doctorului Mircea Beuran din funcția de șef al Secției de Chirurgie III. Se mai asigură doar urgențele majore. 

„Comunitatea medicală din SPitalul Clinic de Urgență București dorește să își exprime îngrijorarea față de felul în care este tratat un incident medical regretabil și de lipsa respectului și deontologiei a tuturor celor implicați. 

Este îngrijorător cum este prejudiciată imaginea unor medici de prestigiu și a unuia dintre cele mai renumite spitale din România. Este regretabil ca înainte de finalizarea oricărei anchete să fie demis din funcție prof dr Mircea Beuran. 

Solicităm Ministerului Sănătății să ancheteze incidentul dar mai ales situația care a permis ca acest icixdent să se întâmple. Dorim să semnalăm că situația spitalului este extrem de gravă și că această situație se poate repeta în fiecare zi oricărui medic care își desfășoară activitatea în spital. 

În aceste condiții, medicii au decis întreruperea activității atât în interesul nostru cât și al pacienților, pentru a ne proteja reciproc. Vom asigura asistență medicală numai pentru urgențele majore, conform legislației în vigoare!”, se arată în comunicatul medicilor de la Spitalul Floreasca. 

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy