Raed Arafat, precizare despre testele RAPIDE COVID. Ce se întâmplă cu ele

DCMedical Team |
Data publicării:
Teste COVID. Foto: Pixabay
Teste COVID. Foto: Pixabay

Șeful DSU, Raed Arafat, a anunțat vineri, 22 ianuarie, că testele rapide de depistare a virusului COVID-19 nu vor fi retrase din farmacii.

„Dacă retragem testele rapide din farmacii, s-ar putea să nu se mai testeze cei cu simptome ușoare. Așa că mai bine să se testeze și să stea acasă prudenți decât să nu se testeze deloc. A fost discutat subiectul. Un test rapid pozitiv înseamnă că persoana e sigur pozitivă. La personele simptomatice cu test rapid negativ, sfatul nostru este totuși să meargă la un test RT-PCR”, a declarat Raed Arafat.

Începând de luni, vor fi relaxate mai multe măsuri restrictive, respectiv restaurantele, barurile și cafenelele vor funcționa în intervalul 06.00-21.00, la o capacitate de 30%, iar sălile de spectacole, teatre și cinematografe vor funcționa la o capacitate de 30%.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel