Raed Arafat s-a revoltat: Să privească în ochi familiile celor decedați și să le spună că au murit din cauza unei farse

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Raed Arafat. Foto: DSU
Raed Arafat. Foto: DSU

Șeful DSU Raed Arafat a invitat persoanele care pun la îndoială fenomenul COVID-19, să privească în ochi familiile celor care și-au pierdut viața și să le spună că rudele lor au murit din cauza unei farse.

Reacția șefului DSU  a venit imediat după ce un medic din Olt,  diagnosticat cu COVID-19, a murit.

Medicul Constantin Dumitru, în vărstă de 50 de ani, medic de familie în comuna Șușani, a pierdut azi lupta cu virusul ucigaș.  

 

 Raed Arafat a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care  trage un semnal de alarmă asupra pericolului din spatele noului coronavirus.

„Azi (luni - n.r.), colegii de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt își iau rămas bun de la un medic care a lucrat în cadrul serviciului respectiv, după ce a pierdut lupta cu COVID 19. Tot azi, polițiștii de la IPJ Olt își iau rămas bun de la un coleg polițist care a căzut victimă virsului SARS-COV 2. Recent ne-am mai luat rămas bun de la un coleg pompier din Constanța și doi colegi ambulanțieri din Suceava, căzuți la datorie tot în urma infectării cu virusul SARS-COV 2”, a scris Arafat pe pagina de socializare.

Arafat a transmis un mesaj acelora care pun la indoiala situația pandemia de coronavirus din România. 

„În ultima perioadă am asistat la discuții și atacuri pe rețelele de socializare, și în media, în care personaje care nu au niciun habar ce înseamnă medicina, ce înseamnă pandemia și ce înseamnă virusul cu care ne confruntăm pun la îndoială acțiunile medicilor și ale autorităților fără să știe ce înseamnă pregătire și răspuns în astfel de situații sau ce înseamnă asumarea răspunderii de către cei care iau deciziile cele mai grele în această perioadă. Invit pe cei care pun la indoiala situatia in care ne aflam, mai ales cei care spun insistent ca este vorba de o "farsa", sa priveasca in ochi familiile celor cazuti la datorie, si sa le spuna direct ca rudele lor au cazut la datorie din cauza unei "farse"!

Condoleantele mele familiilor!”, a mai scris șeful DSU.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel