Regina Elisabeta, internată în spital: care este starea ei

Angela Sabău |
Data publicării:
Regina elisabeta   FOTO Facebook
Regina elisabeta FOTO Facebook

Regina Elisabeta a II-a a petrecut noaptea trecută în spital, după ce și-a anulat călătoria în Irlanda de Nord la începutul acestei săptămâni.

Regina Elisabeta a fost internată în spital o noapte, după anularea vizitei în Irlanda. Palatul a anunțat că regina, în vârstă de 95 de ani, a anulat o vizită în Irlanda după ce a fost sfătuită să facă se odihnească câteva zile. „Regina a acceptat cu reticență sfatul medicului pentru a se odihni în următoarele câteva zile”, se arăta în declarația inițială, adăugând că „avea o bună dispoziție”, dar „dezamăgită” de dorul angajamentelor regale care erau planificate anterior pentru miercuri și joi.

„Regina trimite cele mai calde urări de bine oamenilor din Irlanda de Nord și așteaptă cu nerăbdare să îi viziteze în viitor”, a menționat reprezentantul palatului.

Regina Elisabeta a participat la o slujbă de Ziua Recunoștinței la Westminster Abbey cu un baston cu o săptămână mai devreme. A fost prima dată când a folosit public un baston, de când a fost operată la genunchi în 2003.

Soțul regelui, prințul Philip, a murit în aprilie la vârsta de 99 de ani.

Regina s-a bazat pe membrii familiei sale - inclusiv pe Ducesa Kate - mai mult, pe măsură ce îmbătrânește și își asumă mai puține îndatoriri regale. „De-a lungul timpului, Kate i-a dovedit Elizabeth că poate fi de încredere și au dezvoltat o relație excelentă”, a declarat o sursă exclusiv pentru publicația msn.com, la începutul acestei luni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel