RELAȚII: 4 semne care îți arată că el este PREA IMATUR pentru tine

Dana Lascu |
Data publicării:
Cupluri
Cupluri

RELAȚII: Într-o relație partenerii ar trebui să fie pe picior de egalitate, dar de multe ori unul pare mai imatur decât celălalt. Iată cum îți dai seama că nu e suficient de matur pentru tine:

RELAȚII: Pot exista, într-o relație, momente în care să știi cum să gestionezi lucrurile și situațiile, să ai cunoștințe și reacții mai bune decât partenerul tău. Dar e o problemă dacă asta este o obișnuință. Ca parteneră în relație, s-ar putea să vă simțiți neajutorată și pierdută deoarece sunteți singura persoană matură, adultă din relație, care trebuie să preia întotdeauna povara, în timp ce partenerul dvs. este ocupat de lucruri meschine sau face tot posibilul pentru a-și satisface ego-ul și pretențiile copilărești. Ai un bărbat imatur dacă: 

Nu are planuri pentru viitor

De vreme ce e pueril și imatur, nu se va putea gândi niciodată la viitor, fie că este al lui sau al relației. Imaturii trăiesc doar momentul – acum, azi, sau mâine cel mult - și ori de câte ori îi vei întreba despre planurile lor de viitor, îți vor arunca o expresie fără sens și vor dovedi lipsă de idei.

Refuză să-și asume responsabilități

Imaturii nu sunt obișnuiți să se ocupe singuri de situații și de oameni, nu știu să gestioneze conversații mai ales dacă sunt mai mult sau mai puțin tensionate. Deci, pentru a continua acest obicei nesănătos, vor fugi de responsabilități și tu vei fi cea care va aduna mizeria lăsată în urmă de el sau va repara situațiile în care el a făcut dezastru.

Te fac să te simți singură

Când ești singurul adult responsabil dintr-o relație, este treaba ta să îl răsfeți, să îi oferi tot confortul de care are nevoie, să îi satisfaci toate poftele și nevoile emoționale și să ții relația pe linia de plutire. E ca și cum ai crește un copil, doar că dimensiunile diferă. Și când ai nevoie de o pauză, când ai nevoie de sprijin emoțional, când vrei să fii tu cea cocoloșită și alintată măcar pentru o oră , pur și simplu nu va fi niciodată alături de tine. 

Ține ranchiună

Dacă este imatur, va ține ranchiună și se va comporta într-un mod meschin dacă încerci să îl faci să vadă unde greșește. Iar atitudinea se extinde și asupra celor din jur care îl pun în situații în care nu se simte confortabil. Nu va ierta niciodată oamenii și va păstra întotdeauna amintiri și experiențe proaste, deoarece nu are acel nivel de maturitate emoțională pentru a trece peste certuri sau a uita.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel