Rezidențiat 2018, contestații grile, decizia Ministerului Sănătății

Dana Lascu |
Data publicării:

Rezidențiat 2018, contestații legate de grile: Comisia de elaborare a întrebărilor din subordinea Ministerului Sănătății a răspuns punctual contestațiilor depuse cu privire la modul în care au fost alcătuite întrebările din grile. Deciziile sunt definitive! Câteva întrebări au fost anulate. Iată care: 

Comisia de elaborare a întrebărilor - Sesiunea 18 noiembrie 2018 - a analizat contestațiile privind răspunsurile corecte și a hotărât:

DOMENIUL MEDICINĂ:

Au fost analizate 17 contestații privind modul de alcătuire a întrebărilor. În urma analizei, toate contestațiile au fost respinse ca nefondate.

Nu s-a anulat nicio întrebare.

Grilele cu răspunsurile corecte, comunicate în ziua de 18.11.2018, rămân definitive.

DOMENIUL FARMACIE:

Au fost analizate 4 contestații privind modul de alcătuire a întrebărilor. În urma analizei, toate contestațiile au fost respinse ca nefondate.

Nu s-a anulat nicio întrebare.

Grilele cu răspunsurile corecte, comunicate în ziua de 18.11.2018, rămân definitive.

DOMENIUL MEDICINĂ DENTARĂ:

Au fost analizate 73 contestații privind modul de alcătuire a întrebărilor. În urma analizei, Comisia de contestații – domeniul Medicină Dentară a decis:

a. Anularea întrebării 45 - varianta A, respectiv 13 – varianta B, 8 – varianta C, 38 – varianta D

b. Anularea întrebării 10 - varianta A, respectiv 24 – varianta B, 42 – varianta C, 30 – varianta D

c. Restul contestațiilor au fost respinse ca nefondate.

Grilele cu răspunsuri corecte, în urma anulării întrebărilor de mai sus, sunt afișate pe site-ul concursului AICI și rămân definitive.

Clasificarea finală, data, locul și ora de prezentare pentru repartiția candidaților pe specialități și centre de pregătire vor fi afișate ulterior pe site-ul concursului AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel