Rezidențiat 2018, contestații grile, decizia Ministerului Sănătății

Dana Lascu / 21 noi 2018 / 16:42

Rezidențiat 2018, contestații legate de grile: Comisia de elaborare a întrebărilor din subordinea Ministerului Sănătății a răspuns punctual contestațiilor depuse cu privire la modul în care au fost alcătuite întrebările din grile. Deciziile sunt definitive! Câteva întrebări au fost anulate. Iată care: 

Comisia de elaborare a întrebărilor - Sesiunea 18 noiembrie 2018 - a analizat contestațiile privind răspunsurile corecte și a hotărât:

DOMENIUL MEDICINĂ:

Au fost analizate 17 contestații privind modul de alcătuire a întrebărilor. În urma analizei, toate contestațiile au fost respinse ca nefondate.

Nu s-a anulat nicio întrebare.

Grilele cu răspunsurile corecte, comunicate în ziua de 18.11.2018, rămân definitive.

DOMENIUL FARMACIE:

Au fost analizate 4 contestații privind modul de alcătuire a întrebărilor. În urma analizei, toate contestațiile au fost respinse ca nefondate.

Nu s-a anulat nicio întrebare.

Grilele cu răspunsurile corecte, comunicate în ziua de 18.11.2018, rămân definitive.

DOMENIUL MEDICINĂ DENTARĂ:

Au fost analizate 73 contestații privind modul de alcătuire a întrebărilor. În urma analizei, Comisia de contestații – domeniul Medicină Dentară a decis:

a. Anularea întrebării 45 - varianta A, respectiv 13 – varianta B, 8 – varianta C, 38 – varianta D

b. Anularea întrebării 10 - varianta A, respectiv 24 – varianta B, 42 – varianta C, 30 – varianta D

c. Restul contestațiilor au fost respinse ca nefondate.

Grilele cu răspunsuri corecte, în urma anulării întrebărilor de mai sus, sunt afișate pe site-ul concursului AICI și rămân definitive.

Clasificarea finală, data, locul și ora de prezentare pentru repartiția candidaților pe specialități și centre de pregătire vor fi afișate ulterior pe site-ul concursului AICI.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy