REZIDENȚIAT 2019, în linie dreapta. Ordinele au apărut în Monitorul Oficial!

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Cele trei ordine publicate în Monitorul Oficial
Cele trei ordine publicate în Monitorul Oficial

Ordinele principale care stabilesc modul de desfășurare ale examenului de REZIDENȚIAT 2019 au apărut, în urmă cu câteva minute, în Monitorul Oficial. Criza s-a încheiat oficial. Ultimul detaliu, care lipsește deocamdată, este lista cu locurile pe post. 

În Monitorul Oficial au fost publicate Ordinele care stabilesc modul de desfășurare a examenului de REZIDENȚIAT 2019. Este vorba de:

- Ordin privind aprobarea Metodologiei pentru desfășurarea concursului de rezidențiat pe loc și pe post în medicină, medicină dentară și farmacie, sesiunea 8 decembrie 2019.

- Ordin privind stabilirea specialităților deficitare pentru care se organizează rezidențiat pe post în spitale clinice cu secții clinice universitare, institute sau centre medicale clinice în sesiunea 8 decembrie 2019.

- Ordin privind stabilirea cuantumului taxei pentru participarea la concursul de rezidențiat pe post și pe loc în medicină, medicină dentară și farmacie, sesiunea 8 decembrie 2019.

Deocamdată nu a fost dată publicității lista cu locurile pe post scoase la concurs, ultimul detaliu important, dar care urmează să fie publicată cel mai probabil luni. 

Înscrierea candidaților se va face în perioada 7 noiembrie - 19 noiembrie, inclusiv.

Programul de depunere a dosarelor va fi următorul:

- pentru zilele de luni până vineri orele 09.00 – 16.00,

- respectiv 09.00 – 14.00 pentru zilele de sâmbătă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel