REZIDENȚIAT 2019. Legea rezidențiatului, în Monitorul Oficial! Mingea e în curtea Ministerului Sănătății

Dana Lascu / 31 oct 2019 / 19:07
Legea pentru rezidențiat 2019, în Monitorul Oficial
Legea pentru rezidențiat 2019, în Monitorul Oficial

Legea care deblochează examenul de REZIDENȚIAT 2019 a fost publicată în Monitorul Oficial. Mingea e în curtea Ministerului Sănătății, cel care trebuie să modifice urgent ordinele și să le publice. 

După ce Președintele Klaus Iohannis a semnat și promulgat, astăzi, 31 octombrie, Decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea şi completarea Ordonanței Guvernului nr. 18/2009 privind organizarea şi finanțarea rezidențiatului (PL-x 609/28.10.2019), acesta a apărut în Monitorul oficial. 

Odată cu publicarea sa, noua lege intră în vigoare! 

Următorul pas este acela ca Ministerul Sănătății să modifice ordinele în concordanță cu noile prevederi și să le publice în Monitorul Oficial. 

Este vorba de: Ordinul privind metodologia de examen, Ordinul pentru înființarea comisiei care coordonează examenul, Ordinul pentru modificarea numărului de locuri la Rezidențiat, care trebuie să fie egal cu numărul absolvenților de facultăți de medicină, medicină dentară și farmacie din acest an, așa cum prevede noua lege promulgată astăzi, și Ordinul cu data la care se organizează examenul de REZIDENȚIAT 2019.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy