RoVaccin 2019, subminat de antivacciniști? Val Vâlcu: „prostia nu se vaccinează”

Dana Lascu / 16 Martie 2019 / 10:08
Săptămâna Europeană a Imunizării
Săptămâna Europeană a Imunizării

In hotelul unde astăzi a început cea de-a 7-a Conferință Națională RoVaccin 2019 se desfășoară și o conferință organizată de antivacciniști despre homeopatie. Întâmplător sau nu!

Cea de-a VII-a ediție a Conferinței Naționale RoVaccin aduce în atenția profesioniștilor, autorităților și publicului larg ultimele noutăți științifice și provocările actuale pentru sănătatea publică legate de vaccinare, precum și căile de urmat privind atingerea țintelor Organizației Mondiale a Sănătății în acest domeniu. Această tema se află pe lista priorităților din domeniul sănătății din timpul Președinției României la Consiliul Uniunii Europene.

Conferința RoVaccin 2019, care a început în această dimineață, la ora 09.00, la Hotel Ramada Parc din București, este organizată ca în fiecare an de către Societatea Română de Microbiologie, și sunt invitați profesioniști implicați în domeniul vaccinării, reprezentanți ai Organizației Mondiale a Sănătății, ai Ministerului Sănătății, ai Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, ai Administrației Prezidențiale și ai Parlamentului României, reprezentanți ai societății civile, ai asociațiilor de pacienți și ai mass-media.

Culmea e că fix în același hotel și fix în același interval orar organizează și antivacciniștii o conferință de presă pe teme „naturiste".

„Nu se vaccinează chiar toate bolile! Spre exemplu prostia nu se vaccinează. Vedem, dacă ne plimbăm aici pe hol, că tot era vorba de obstacole în cale avaccinării, unul dintre obstacole este chiar prezent în acest hotel, unde se desfășoară o altă conferință despre homeopatie”, a spus jurnalistul Val Vâlcu la începutul Conferinței Naționale RoVaccin 2019.

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy