Șeful campaniei de vaccinare din Franța: o revenire la normalitate va fi în vară sau în toamnă

DCMedical Team |
Data publicării:

Alain Fischer, șeful campaniei de vaccinare din Franța, susține că ”va dura ceva timp pentru ca viața să revină la normal”.

Şeful campaniei de vaccinare din Franţa, Alain Fischer, a declarat, luni, 22 martie, că se aşteaptă ca ţara să revină la un fel de condiţii de viaţă "normale" până la vară sau până la toamnă, datorită unei campanii susţinute de vaccinare împotriva COVID. Expertul a declarat pentru televiziunea franceză BFM că armata va fi angrenată în planurile de accelerare a campaniei de vaccinare şi că Franţa este încă în măsură să respecte obiectivele de vaccinare în pofida eşecurilor înregistrate cu vaccinul AstraZeneca.

"Va dura ceva timp pentru ca viaţa să revină la normal", a spus el. În privinţa persoanelor mai vulnerabile, ar trebui să fim aproape gata cu campania de vaccinare până în luna mai. Însă o revenire la normalitate se va produce în vară sau chiar în toamnă, a afirmat Alain Fischer.

În Franţa, 6.191.666 de persoane au primit prima doză de vaccin anti-COVID-19 de la începutul campaniei, reprezentând 9,2% din totalul populaţiei şi 11,8% din populaţia adultă, potrivit datelor furnizate duminică de Ministerul Sănătăţii. Aproape o treime dintre francezi au intrat, de sâmbătă, într-o perioadă de lockdown de o lună, mulţi dintre aceştia exprimând oboseală şi confuzie cu privire la ultima serie de restricţii menite să limiteze răspândirea coronavirusului, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel