Şeful ISU „Dobrogea” din Constanța, răpus de COVID. Colonelul Daniel-Gheorghe Popa era internat la spital

Adisa Codruț / 04 noi 2020 / 11:55
Gheorghe Daniel Popa, răpus de COVID-19     Foto: forum.pompierii.info
Gheorghe Daniel Popa, răpus de COVID-19 Foto: forum.pompierii.info

Șeful ISU „Dobrogea” din Constanța a murit în urma infecției COVID-19. Colonelul Daniel Gheorghe Popa se afla internat la spital de doar trei zile.

Şeful ISU Dobrogea, colonelul Daniel-Gheorghe Popa, a murit infectat cu COVID. El a fost diagnosticat în urmă cu câteva zile cu COVID-19 și era internat la Institutul Matei Balș din Bucureşti din 1 noiembrie. El a murit în cursul acestei zile. 

Anunțul că șeful ISU este internat la spital a fost făcut duminică, 1 noiembrie și spunea că „domnul inspector şef este internat într-un spital din Bucureşti, starea dumnealui fiind una stabilă şi atent monitorizată de cadrele medicale. Suntem alături de dumnealui, cât şi de toţi ceilalţi afectaţi de acest virus şi le dorim multă sănătate. În prezent, comanda inspectoratului este asigurată de dl. colonel Ionel Roşca, iar capacitatea operativă a instituţiei nu este afectată”, a subliniat ISU „Dobrogea”, citat de Antena 3.
Daniel Gheorghe Popa avea 57 de ani și era șeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa din 2016. Anterior acestei funcţii, a fost Inspector şef II la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy