Serviciul Județean de Ambulanță Brăila: avem 11 mașini noi

Adisa Codruț |
Data publicării:
Ambulanță
Ambulanță

Managerul Serviciului Județean de Ambulanță Brăila, Viorica Iuga, susține că 11 din cele 44 de ambulanțe din parcul auto al instituției sunt noi.

Ambulanță, Brăila. "În momentul de faţă avem 11 maşini noi, ceea ce înseamnă că ne apropiem de 20% ca procent de maşini noi în parcul auto al SAJ Brăila. Sunt nişte contracte care se derulează pe mai mulţi ani şi sperăm să primim maşini în continuare. Asta nu înseamnă că renunţăm la toate maşinile vechi, unele dintre ele mai funcţionează, cam jumătate. Continuăm să le reparăm, dar măcar va scădea preţul acestor reparaţii", a declarat managerul Serviciului Județean de Ambulanță Brăila, Viorica Iuga, citată de Agerpres.

SAJ Brăila are 44 de ambulanţe în dotare. 11 sunt noi, iar restul au o vechime între 5 şi 10 ani şi, potrivit sursei citate, ajung prin rotaţie în service din cauza defecţiunilor apărute în timp. 7 autospeciale noi tip B au venit în decembrie 2018, 2 de tip C în iulie, iar alte 2 mașini – vineri, 2 august.

În 2015, o ambulanţă din Brăila a luat foc şi a ars în totalitate, imediat după ce s-a întors de la o intervenţie, un ambulanţier care a încercat să stingă flăcările intoxicându-se cu fum şi având nevoie de îngrijiri medicale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel