SJU Deva, gândac în farfuria unui pacient: urmează o nouă dezinsecție

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Gandacul fotografiat la Deva. Foto: FACEBOOK
Gandacul fotografiat la Deva. Foto: FACEBOOK
Spitalul Județean Deva  FOTO: Facebook ANT
Spitalul Județean Deva FOTO: Facebook ANT
  • Gandacul fotografiat la Deva. Foto: FACEBOOK
  • Spitalul Județean Deva  FOTO: Facebook ANT

SJU Deva urmrază să facă o nouă dezinsecție după ce un pacient a filmat un gândac care a aterizat în farfuria lui.

Consiliul Judeţean (CJ) Hunedoara a anunţat că la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Deva va fi efectuată o nouă operaţiune de dezinsecţie, după ce în farfuria unui bolnav internat de secţia de Cardiologie a fost filmat un gândac, în timpul servirii mesei de către pacienţi.

"În urma investigaţiilor interne derulate în cursul zilei de joi, 6 februarie, s-a constatat că problema a apărut în secţia Cardiologie, care funcţionează, deocamdată, tot în spaţiul vechi, până la finalizarea secţiei noi, la amenajarea căreia se lucrează în cadrul proiectului de reparaţii capitale a spitalului", se precizează într-un comunicat de presă al CJ Hunedoara, potrivit agerpres.ro.

Potrivit managerului interimar al SJU Deva, dr. Daniela Roşca, în perioada 27 - 31 ianuarie, în toate secţiile spitalului s-au efectuat operaţiunile de dezinsecţie şi deratizare obligatorii.

"Substanţa cu care s-a acţionat este remanentă (activă) pentru o perioadă de 5 -10 zile. Conform graficului, începând de vineri, 7 februarie, la SJU Deva este programată următoarea acţiune de dezinsecţie şi deratizare", se arată în comunicat.

Conducerea unităţii sanitare dă asigurări că se depun toate eforturile pentru ca pacienţii internaţi în secţiile spitalului devean să fie bine îngrijiţi şi feriţi de probleme care le-ar putea agrava starea de sănătate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel