Soluția la îndemâna oricui cu care cureți oglinda din baie. Se face din ingrediente banale

Florina Pop |
Data publicării:
Baie  FOTO: pixabay
Baie FOTO: pixabay

Oțetul, bicarbonatul de sodiu și apa sunt trei ingrediente care curăță oglinda din baie și o scapă de calcar.

Oglinda din baie poate fi curățată și cu substanțe care se găsesc în orice bucătărie. O idee este o soluție din oțet și apă, în cantități egale. Se pulverizează pe oglindă, se lasă un minut să se acționeze, iar apoi se șterge fie cu prosoape de hârtie, fie cu o cârpă din microfibră. Dacă vă deranjează mirosul de oțet, el poate fi înlocuit cu lămâie, scriu cei de la cumsa.ro.

Potrivit acestora, o altă soluție de curățare a oglinzii din baie, și nu numai, se poate prepara din: 60 ml spirt, 60 ml oțet, 1 lingura amidon de porumb, 500 ml apa calda. Ingredientele se amestecă într-un pulverizator si se stropește oglinda. Se lasă să acționeze două minute, apoi se șterge. Astfel oglinda va fi și curate, și dezinfectată.





Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel