Sorina Pintea, primul mesaj, după ce a fost arestată: Nu a existat un flagrant. O înscenare, jocuri politice murdare!

Adisa Codruț |
Data publicării:
Sorina Pintea
Sorina Pintea

Sorina Pintea a transmis primul mesaj, după ce a fost arestată pentru 30 de zile pentru că ar fi primit mită

"În opinia DNA, acuzaţia de luare de mită în formă continuată constă în două acte materiale şi anume că solicitarea şi primirea în mod direct şi pentru sine, undeva în luna noiembrie-decembrie 2019, a sumei de 10.000 de euro de la suspectul Mihai Costea, sumă care ar fi provenit de la un reprezentant al unei societăţi comerciale din Bucureşti, cu privire la această faptă este doar un denunţ.

Iniţial, se susţinuse că ar fi fost dată lui Mihai Costea pentru el şi abia din data de 27 februarie s-a pretins că aceasta ar fi ajuns în realitate la Sorina Pintea. Solicitarea şi primirea în mod direct, în dată de 28 februarie, a sumei de 120.000 de lei de la suspecul Mihai Costea, sumă care ar fi provenit de la un reprezentant al conducerii unei societăţi comerciale din Bucureşti, această acuzaţie se susţine doar prin denunţul făcut de Mihai Costea", se arată în comunicatul transmis de Sorina Pintea prin avocaţii săi, prezentat la România TV.

 

Citește continuarea pe DCNews. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel