Spitalul Clinic Colentina, apel către pacienți să utilizeze platforma online

Angela Sabău |
Data publicării:
Spitalul Colentina din București. Foto: arhiva spital
Spitalul Colentina din București. Foto: arhiva spital

Spitalul Clinic Coletina face un apel către pacienți să utilizeze platforma dedicată lor, pentru a putea adresa întrebări medicului curant sau pentru fi îndrumați către un alt spital.

Spitalul Clinic Colentina din București lansează un apel către pacienți, după ce s-a transformat în unitate medicală destinată doar pacienților cu COVID-19. Într-un mesaj postat pe pagina de socializare, pacienții sunt îndemnați să utilizez aplicația cu ajutorul căreia pot adresa înterbări medicului curant, urmând a fi apoi îndrumați către alte unități medicale.

„Stimați pacienți,

În această perioadă, în care SPITALUL CLINIC COLENTINA nu mai poate primi pacienți având în vedere statutul său special de unitate dedicată preluării pacienților COVID-19,

SUNTEM ALĂTURI DE DUMNEAVOASTRĂ!

Vă rugăm să utilizați aplicația de EVALUARE MEDICALĂ LA DISTANȚĂ prin intermediul căreia puteți adresa întrebări medicului dvs. curant. Vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil, oferindu-vă recomandări medicale sau îndrumându-vă către alte unități sanitare care se pot îngriji de problema de sănătate pe care o aveți.

Prin intermediul platformei, puteți intra în legătură cu 35 dintre medicii noștri, din 16 specialități medicale: Cardiologie, Chirurgie Generală, Chirurgie Plastică, Dermatovenerologie, Gastroenterologie, Hematologie, MedicinăInternă, Medicina Muncii, Medicină Nucleară, Neurochirurgie, Neurologie, Oncologie Medicală, Ortopedie, Traumatologie, Pneumologie, Reumatologie, Urologie. Lista medicilor se va îmbogăți în zilele următoare.

Până acum medicii noștri au primit 428 de solicitări de evaluare.

Înainte să luați decizia de a merge la un spital, vă rugăm să folosiți această platformă pentru a obține informații medicale personalizate din partea medicului dumneavoastră!

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că această evaluare NU vă oferă un diagnostic, ci recomandări medicale din partea unui medic de la Spitalul Clinic Colentina, de pe specialitatea medicală selectată de dvs.”, scrie pe pagina de Facebook a spitalului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel