Spitalul Colentina: dr. Victor Cauni, noul manager, după demisia lui Remus Mihalcea

Angela Sabău / 24 dec 2020 / 12:11
Spitalul Colentina din București. Foto: arhiva spital
Spitalul Colentina din București. Foto: arhiva spital

Dr. Victor Cauni, șeful secției de Urologie, este noul manager al Spitalului Colentina, după demisia lui Remus Mihalcea. 

Spitalul Colentina are un nou manager în persoana medicului Victor Cauni, șeful secției urologie a unitățiimedicale, după ce remus Mihalcea a demisionat din această funcție pentru a putea depune jurământul pentru funcția de deputat. 
”Mi-am dat demisia ieri, înainte de a depune jurământul pentru funcția de deputat PSD Argeș. Voi continua să activez ca medic, dar voi lupta și din Parlament pentru o Românie mai sănătoasă”, a declarat dr. Remus Mihalcea. 
Spitalul Colentina din Capitală a redevenit spital suport COVID la începutul lunii octombrie, din cauza exploziei de cazuri din România, după ce în august a fost redeschis și pentru pacienții non-COVID-19. 
Conducerea spitalului anunța că a amenajat un corp de clădire în care vor fi îngrijiţi în continuare pacienţii cu COVID care au la dispoziție circuite separate, notează Antena 3.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy