Subiect ABSENT de la alegeri. Flaviu Predescu: El e singurul politician care a vorbit despre asta!

Adisa Codruț |
Data publicării:

Scriitorul Flaviu George Predescu a spus care este domeniul pe care oamenii politici care au candidat la alegerile locale l-au ignorat aproape cu desăvârşire. 

Campania electorală s-a încheiat, alegerile au trecut, dar viata politică merge mai departe. Scriitorul Flaviu George Predescu a vorbit la DC News despre un domeniu care a fost complet uitat în această campanie, niciun politician nu l-a adus în discuție, cu o singură excepție.

"Din păcate, discursul orientat spre cultură a lipsit aproape total la aceste alegeri. Chiar am urmărit; nimeni nu a făcut vreo referire cât de cât concretă. Un singur candidat de la Abrud, din judeţul Alba – îl şi menţionez, că merită – Narcis Avram Jurcă, a scris că-şi doreşte ca o dată ajuns în Consiliul Local Abrud, să numească...”

Citește continuarea pe DC NEWS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel