Taur, Fecioară și Capricorn. 4 Trăsături mai puțin cunoscute ale Zodiilor de Pământ. Se opun cu încăpățânare schimbărilor

Dana Lascu |
Data publicării:

Taur, Fecioară și Capricorn sunt zodii de Pământ. Sunt ancorate în realitate, practice și realiste. Dar au și 4 trăsături mai puțin cunoscute:

În astrologie, cele 12 zodii intră sub influența a 4 elemente, și anume, foc, pământ, aer și apă. Aceste 4 elemente sunt pilonii de bază ai zodiacului și sunt esențiale pentru viața umană. 

Semnele Pământului includ zodiile Taur, Fecioară și Capricorn. Aceste semne zodiacale sunt considerate a fi ancorate în realitate și apropiate pământului. Se știe că sunt stabile și pragmatice. Dar iată care sunt trăsăturile lor mai puțin cunoscute: 

1. Zodiile de pământ au caracter solid și sunt neclintite. Nu dau niciodată înapoi de la o provocare și sunt îndrăznețe, curajoase, puternice și fără teamă. Sunt practice și nu își pierd niciodată cumpătul în situații dificile.

2. Nativii din Zodiile de pământ sunt extrem de artistici. Au o imaginație foarte bogată și creativă și au standarde înalte de perfecțiune. Nu își doresc altceva decât ce e mai bun atunci când vine vorba de muncă, și aplică aceleași standarde lor și celor din jurul lor. 

3. Ador luxul și confortul. Le plac lucrurile mai fine în viață și sunt dispuși să lucreze din greu pentru ele. Acest lucru nu înseamnă că sunt materialiști sau lacomi, ci pur și simplu că le place să aibă un anumit confort și muncesc din greu pentru a-l putea realiza și a se putea bucura de el.

4. Pot fi destul de încăpățânați. Deoarece zodiile de pământ au un puternic sentiment de moralitate și au un set de valori și principii pe care le urmează, ele pot fi puțin încăpățânate. De asemenea, opun rezistență la schimbări și le place să rămână în zona lor de confort.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel