Testele de COVID-19 pentru cele 19 cadre medicale de la Spitalul de Nefrologie ”Dr Carol Davila”, negative

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Medic
Medic

Reprezentanții Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale din București precizează că cele 19 cadre medicale de la Spitalul de Nefrologie ”Dr Carol Davila” au testat negativ pentru COVID-19. 

Ministrul Sănătății declarase joi, 17 aprilie, că la Spitalul de Nefrologie ”Dr Carol Davila” din București, unitate medicală aflată în administrarea Primăriei Capitalei, ar fi 19 cazuri de cadre medicale infectate cu COVID-19. Vineri, 17 aprilie, reprezentanții Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București revin cu precizări.

”La Spitalul Clinic de Nefrologie "Dr. Carol Davila", spital suport COVID-19 pentru pacienţii care au nevoie de dializă, unitate medicală aflată în administrarea Primăriei Capitalei prin ASSMB, au existat suspiciuni de infectare cu virusul SARS-CoV-2 în cazul a 19 persoane, cadre medicale care îşi desfăşoară activitatea în cadrul spitalului. În prezent, după desfăşurarea unei anchete epidemiologice şi retestarea tuturor celor care prezentau suspiciuni, la Institutul Naţional de Boli Infecţioase "Prof. Dr, Matei Balş", ASSMB este în măsură să anunţe public faptul că în toate cele 19 cazuri, suspecte iniţial, testele au fost negative.

În acest moment nu există niciun caz de infectare cu noul coronavirus în rândul personalului medical care îşi desfăşoară activitatea în cadrul Spitalului Clinic de Nefrologie "Dr. Carol Davila", activitatea acestei unităţi medicale de elită desfăşurându-se în parametrii normali”, se arată într-un comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel