COVID-19, suspiciuni la Spitalul Clinic de Nefrologie ”Dr Carol Davila”

Adisa Codruț / 16 apr 2020 / 17:05
Salon de spital    FOTO: pexels.com
Salon de spital FOTO: pexels.com

Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti precizează joi, 16 aprilie, că la Spitalul Clinic de Nefrologie "Dr. Carol Davila" există suspiciuni de cadre medicale infectate cu noul coronavirus.

COVID-19, suspiciuni. Reprezentanții Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti anunță că la Spitalul Clinic de Nefrologie "Dr. Carol Davila", spital suport COVID-19 pentru bolnavii ce fac dializă, sunt suspiciuni de cazuri de infectare în rândul cadrelor medicale.

ASSMB declară, conform Agerpres:

”În acest moment, pentru a putea confirma sau infirma aceste suspiciuni de infectare cu virusul SARS-CoV-2, este în desfăşurare o anchetă epidemiologică şi are loc o retestare a personalului medical. În momentul în care vom dispune de informaţii certe privind existenţa unor cazuri de infectare a personalului de la Spitalul Clinic de Nefrologie 'Dr. Carol Davila', vom reveni prompt pentru a asigura o informare corectă a opiniei publice”.

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play


Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
nxt.201
YesMy