Theo Rose se confruntă din nou cu probleme de sănătate: „Dacă sunt țărancă, mi-am luat corpul prin surprindere”

DCMedical Team |
Data publicării:
Theu Rose
Theu Rose

Theo Rose are probleme de sănătate. Vedeta le-a dezvăluit fanilor de ce s-a îmbolnăvit.

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate artiste din România. A devenit celebră odată cu participarea în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”. Aceasta are o voce de aur și o frumusețe aparte. Chiar dacă este tot timpul ocupată cu repetițiile sau concertele, aceasta își face timp pentru a comunica cu fanii de pe Instagram. Recent, aceasta le-a făcut dezvăluiri despre problemele de sănătate recente.

„(...)Ți-e mai mare dragul. Cum să am așa noroc de om prost făcut grămadă? Dacă sunt țărancă, mi-am luat corpul prin surprindere și nu e prima dată. Acum nu mai înțelege, e Crăciunul, suntem la gârlă. S-a zăpăcit și el. M-a luat cu strănut”, a spus Theo Rose la InstaStory. 

Citește continuarea și află ce probleme de sănătate are Theo Rose, pe Spectacola.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel