„Tichete” pentru sănătate, facilități pentru angajați

Dana Lascu / 12 iun 2019 / 17:02
Pe baza acestor tichete sau carduri de sănătate poți obține reduceri și servicii gratuite de la clinici private
Pe baza acestor tichete sau carduri de sănătate poți obține reduceri și servicii gratuite de la clinici private

Pe lângă bonurile de masă, angajatorii le pot oferi angajaților lor, și „tichete” de sănătate, adică abonamente la clinici private. Acestea pot oferi beneficiarilor mai multe facilități.

Problemele legate de dificultatea de a găsi și menține angajații determină companiile să le ofere acestora pachete salariale cât mai atractive.

Pe lângă salariul motivant, pe cartea de muncă, angajații pot beneficia de bonuri de masă (care pot fi și sub formă de carduri asemănătoare celor bancare), dar și de abonamente la clinici medicale private.

În baza acestor „tichete" de sănătate - unele variante sunt sub formă de card -, angajații își pot face analize, și beneficiază de numeroase servicii de sănătate. Spre exemplu, pot avea reduceri mari atunci când vine vorba de investigații RMN sau intervenții chirurgicale.

Potrivit jurnaliștilor de la DC Business, regimul fiscal al acestor „tichete" de sănătate este unul foarte avantajos pentru firme.

Cât de mare este valoarea acestor „tichete" și cum se aplică impozitul pe ele, aflați de la DC Business.

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play


Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
nxt.201
YesMy