Tily Niculae, soțul și copiii, diagnosticați cu COVID-19: "Ne-am speriat foarte tare"

Adisa Codruț |
Data publicării:
Tily Niculae și familia ei, conformată cu COVID-19
Tily Niculae și familia ei, conformată cu COVID-19

Tily Niculae, soțul ei și cei doi copii pe care aceștia îi au împreună au fost testați pozitiv cu noul coronavirus. Vedeta a povestit momentele grele prin care a trecut.

Tily Niculae și-a anunțat fanii că, atât ea cât și soțul ei și cei doi copii, au fost infectați cu virusul SARS-CoV-2. Actrița a fost cea care a povestit că sărbătorile de iarnă le-au petrecut în carantină, deoarece au contractat noul coronavirus. Pe toată perioada izolării, aceasta a făcut și un jurnal video în care a povestit întrega experiență cu care s-a confruntat familia ei.

“Azi e 24 decembrie și, oficial, am intrat în carantină. Suntem toți patru pozitivi. Am aflat ieri, pe 23… Era păcat să nu închid 2020 cu COVID la toți patru. Sofi e super bine, Popescu este și el bine, eu am fost așa și așa, de astăzi, sunt mai bine. În schimb, Radu a făcut...”

Citește continuarea pe Spectacola.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel