Timiș: Secțiile de ATI COVID sunt goale pentru prima dată de la începutul pademiei

Dana Lascu |
Data publicării:
Poză cu caracter informativ. Medici din secțiile de terapie intensivă COVID - 19. Foto. Spitalul Militar Central / Daniel Iancu
Poză cu caracter informativ. Medici din secțiile de terapie intensivă COVID - 19. Foto. Spitalul Militar Central / Daniel Iancu

DSP Timiș a anunțat că în județ, pentru prima dată de anul trecut, nu mai e niciun pacient internat în secțțiile ATI COVID. 

Direcția de Sănătate Publică Timiș anunță că duminică este prima zi în care niciun pacient cu COVID-19 nu mai este internat în secțiile ATI ale spitalelor din județ, pe secții fiind internați 31 de pacienți.

În ultimele 24 de ore fost confirmată o singură persoană infectată cu SARS-CoV-2 care provine din alt județ și nu s-a înregistrat niciun deces.

Rata de infectare rămâne la 0,04 la mia de locuitori pe județ și la 0,06 în Timișoara.

Conform bilanțului zilnic anunțat de GCS, doar 67 de persoane infectate mai sunt internate în secțiile ATI COVID din România. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel