TOȚI pacienții TREBUIE să știe! Prof dr Monica Pop: Este obligația medicului!

Dana Lascu |
Data publicării:
Dr. Monica Pop
Dr. Monica Pop

Prof dr Monica Pop, managerul Spitalului de Oftamologie din București, explică un lucru absolut esențial pe care trebuie să îl știe toți pacienții care ajung la UPU, camera de gardă, cabinet, ambulatoriu de specialitate sau policlinică. 

„Toți pacienții trebuie să știe” și „E OBLIGAȚIA MEDICULUI!”, punctează clar, prof dr Monica Pop, managerul Spitalului de Oftalmologie din București.

„După orice consult la un medic în UPU, cameră de gardă, cabinet, ambulatoriu de specialitate, policlinică, trebuie să primiți obligatoriu FIȘA DE CONSULT cu diagnosticul, investigațiile (dacă este cazul) și recomandările de tratament, control (dacă e necesar) și rețeta. Semnate și parafate! Nu plecați fără să solicitați această fișă în cazul în care medicul nu o oferă! Păstrați TOATE actele medicale! E foarte important ca medicii să aibă cu ce să compare (să vadă evoluția)!” a explicat prof dr Monica Pop, pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel