Trei ZODII sunt avantajate de Univers după 2020! Toți vor în locul lor

Adisa Codruț |
Data publicării:
Zodiac, horoscop. Foto: Pxhere
Zodiac, horoscop. Foto: Pxhere

În decembrie 2020, va avea loc Marea Conjuncție dintre Jupiter și Saturn, cea responsabilă de setarea tendințelor pentru următorii 20 de ani.

„Conjuncția Jupiter - Saturn din Vărsător, care se întâmplă pe 21 decembrie 2020, va avea un impact foarte mare asupra a trei zodii, care au o „pilă” în următorii 20 de ani, pentru că Jupiter și Saturn în Vărsător dau tendința în următorii 20 de ani. Deci, voi aveți o pilă de la Univers”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews. 

„Ultima conjuncție din 2000 s-a petrecut în semnul Taurului și cu toții am trăit sub influența consumerismului. Dar cea din 2020 se va petrece în semnul Vărsătorului, cel al internetului și al umanității. Pregătiți-vă pentru schimbări atât la nivel individual, cât și la nivel mondial, demne de filmele și romanele SF”, a transmis Daniela Simulescu.

Citește care sunt cele trei zodii pe DC NEWS 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel