Truc genial dacă ți se aburesc ochelarii de la mască. Un medic are soluția - FOTO VIRAL

Ți se aburesc ochelarii de la mască? Iată ce metodă are un medic american.

Daniel M. Heiferman, medic neurochirurg american, a devenit cunoscut pe rețelele de socializare după ce a postat un truc simplu, despre care spune că face minuni, dacă vrei să scapi de aburirea achelarilor când porți mască.

“Dacă te enervezi din cauza ochelarilor care se aburesc în timp ce porți masca de protecție peste nas, pune-ți un bandaj adeziv. Face minuni!”, a scris Heiferman pe Twitter.

Ce face acest bandaj? 

 

„Acest mic bandaj face diferența, a spus el, nu numai împotriva aburirii ochelarilor, ci și pentru a preveni căderea măștii sub nas”. 

Tweetul doctorului Heiferman a devenit de atunci viral, acumulând peste 70.000 de redistribuiri și peste 177.000 de aprecieri, potrivit contului său de Twitter.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel