UNIFARM are un NOU șef! Lui Ionuț Ionescu i-a EXPIRAT MANDATUL! Cine îl locuiește

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV
Unifarm. Foto: Facebook
Unifarm. Foto: Facebook

UNIFARM are un NOU șef după ce lui Ionuț Ionescu, numit interimar de Consiliul de administrație din data de 23 iunie, pentru 4 luni, i-a expirat mandatul și acesta nu a mai dorit să și-l reînnoiască!

Ionuț Ionescu a fost numit pe data de 23 iunie, de Consiliul de Administrație al UNIFARM pe post de manager interimar. Mandatul său a expirat la data de 23 octombrie, iar Ionuț Ionescu nu a mai dorit reînnoirea sa. 

Pentru ca UNIFARM să nu rămână fără șef, surse DC Medical, spun că în regim de urgență și tot interimar, Consiliul de Administrație a numit un nou manager în persoana lui Bogdan Adrian Ghenciu, membru al CA. Mandatul acestuia, care e tot de 4 luni, a început din 25 octombrie!

Bogdan Adrian Ghenciu este membru al Consiliului de Administrație al UNIFARM de peste 8 ani. 

Conform profilului său de pe Linkedin, între 2010 - 2012 a fost Country Manager Romania / Bulgaria pentru Valeant Pharmaceuticals iar între 2004 și 2008 a fost International Business Development Manager la Ozone Laboratories. 

Bogdan Adrian Ghenciu este absolvent al Academiei de Studii Economice din București. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel