Unul dintre românii care pot și vor. Ce a ales să facă Bendeac cu banii din vânzarea cărții

Adisa Codruț |
Data publicării:
Mihai Bendeac. Foto: Facebook / pagina personală
Mihai Bendeac. Foto: Facebook / pagina personală

Mihai Bendeac va lansa pe 10 decembrie cartea ”Jurnalul unui burlac: Conversații cu mama”. Într-un interviu pentru DC News acesta face mai multe mărturisiri.

Actorul și vedeta TV Mihai Bendeac spune, într-un interviu pentru DC News, că toate încasările obținute din vânzarea cărții  ”Jurnalul unui burlac: Conversații cu mama”, pe care o va lansa pe 10 decembrie, vor merge spre renovarea secției de oncologie pediatrică din cadrul Spitalului Fundeni.

”Am fost, pentru prima dată, într-un spital de oncologie chiar la Fundeni. Am fost extrem de marcat de experiența respectivă. Mi s-a părut dureros ceea ce vedeam. Am avut o stare de revoltă după ce am plecat de acolo. A fost o stare de revoltă, dacă vrei, mistică. O revoltă pe ceea ce am putea numi divinitate. În același timp, eram revoltat și pe următorul lucru: copiii și părinții lor aveau la dispoziție o singură toaletă. Comună. În capătul culoarului. Era o căldură infernală pentru că era vară și nu exista niciun aer condiționat. Nici nu puteau deschide geamurile pentru că nu existau plase de țânțari. M-a marcat foarte mult chestia asta. Și mi-am dorit să pot să fac ceva astfel încât să ajut, atât cât se poate”, mărturisește acesta.

A doua partea a interviului cu Mihai Bendeac o puteți citi pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel