Mihai Bendeac, experiență ciudată după COVID-19. „Ziceai că umblu pe stradă cu capacul de la sicriu deschis”

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Mihai Bendeac. Foto: Facebook / pagina personală
Mihai Bendeac. Foto: Facebook / pagina personală

Ce a povestit că a pățit Mihai Bendeac după ce s-a aflat că a fost infectat cu COVID-19.

Mihai Bendeac, care s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2 la o înmormântare, spune că după ce a trecut cu bine de experiența COVID-19 a avut parte de reacții ciudate. 

„A fost un val uriaș de hate (ură - n.red.) pe care nu l-am băgat în seamă. Cred că a fost datoria mea să spun lucrul acesta. După ce s-a întâmplat treaba asta, în zilele imediat următoare când mergeam pe stradă, întâlneam trei tipologii de oameni. Îi întâlneam pe cei care se uitau la mine cum se uită babele la mort, adică ziceai că umblu pe stradă cu capacul de la sicriu deschis, mai era a doua categorie de oameni care mă priveau extrem de circumspecți și se și fereau puțin și altă categorie care lua totul extrem de normal”, a povestit Mihai Bendeac, la Antena 3. 

„Este un virus. Marea lui problema e că se împrăștie foarte ușor”, a adăugat el.

În glumă, Bendeac le propune chiar un experiment celor care vor să capete imunitate. 

„Sunt foarte mulți care au trecut prin boală și n-au spun nimănui, sunt alții care și-ar dori ca să scape. Dar dacă își doresc cu adevărat să nu vină la teatru, pentru că aici chiar se respectă niște norme. Dacă avem oameni care și-ar dori, facem săli pline, oprim aerisirile și ne autoizolăm, noi și 350 de oameni, timp de 14 zile. Jucăm toate spectacolele de teatru, facem o boală teatral vorbind”, a glumit Bendeac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel