Vaccin gripal 2020-2021. Andrei Baciu: va fi o comunicare specială pentru vaccinare

Florina Pop |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV
Dr Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății. Foto: DC Medical
Dr Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății. Foto: DC Medical

Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății, a participat la evenimentul „Totul despre vaccinul gripal 2020-2021”, organizat de DC Media Group.

 

 

Invitat la evenimentul „Totul despre vaccinul gripal 2020-2021”, organizat de DC Media Group, secretarul de stat în Ministerul Sănătății Andrei Baciu a declarat că în următoarea perioadă se vor finaliza acțiunile gândite pentru vaccinarea antigripală.

”O să avem o activitatea de comunicare specială pentru partea de vaccinare în perioada următoare. Aceste demersuri se vor finaliza în perioada următoare”, afirmă Andrei Baciu.

Oficialul a mai precizat că s-a livrat o primă tranșă de vaccin gripal și că mai urmează altele în octombrie și noiembrie, iar distribuția antigripalului se va face împreună cu medicii de familie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel