Vaccinare anti-COVID. Avocat la 94 de ani: dacă aș fi putut, m-aș fi vaccinat printre primii

Adisa Codruț |
Data publicării:

Un avocat din Sibiu, în vârstă de 94 de ani, s-a imunizat împotriva COVID și a declarat că dacă ar fi putut s-ar fi vaccinat printre primii.

Corneliu-Micandru Buchholzer, în vârstă de 94 de ani, este un venerabil avocat din Sibiu care s-a vaccinat împotriva COVID vineri, 11 iunie, la centru de vaccinare al Spitalului Militar de Urgență din Sibiu.

”La Centrul de vaccinare al Spitalului Militar de Urgență ”Dr. Alexandru Augustin” din Sibiu s-a vaccinat împotriva COVID-19 ultimul reprezentat al promoţiei a 19-a (anul 1945) a fostului Liceu Militar „Mihai Viteazul” din Târgu Mureș.Stimabilul avocat Corneliu-Micandru Buchholzer, în vârstă de 94 de ani, ne-a surprins cu energia sa, precum și cu buna dispoziție pe care a afișat-o, de când s-a prezentat pentru vaccinare. Cu mult drag, ne-a relatat câteva crâmpeie din viața sa. Am aflat că s-a întors recent din Statele Unite ale Americii, unde are o fiică și două nepoate, cu gândul să se vaccineze în țara lui”, susțin cei de la campania națională de vaccinare împotriva COVID pe Facebook.

Vârstnicul a mai spus că îi place natura și îi place să iasă la munte. ”Nu-s omul care să stau în casă. Îmi place să socializez. Dacă aș fi putut, m-aș fi vaccinat printre primii”, a spus avocatul. 

>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel