Vaccinare anti-COVID. Dr Adrian Marinescu: nu ne-am fi așteptat să meargă atât de bine

Adisa Codruț |
Data publicării:
Dr. Adrian Marinescu
Dr. Adrian Marinescu

Medicul infecționist Adrian Marinescu spune că peste un milion de oameni s-au vaccinat pe glob.

Medicul Adrian Marinescu de la Institutul Matei Balș din Capitală mărturisește că s-a vaccinat împotriva infecției COVID și că, în lume, peste un milion de oameni au făcut la fel.

”Nu am nimic, nu am avut reacții adverse, asistenta a avut mână de aur, dar nici nu au existat probleme, totul este în regulă. (...) Cred că în Europa a fost un mesaj mai mult decât satisfăcător. Nu ne-am fi așteptat ca ceva să meargă atât de bine. Totul a fost ok. Legat de comunicare, categoric mereu putem să îmbunătățim. Imaginea contează foarte mult. Probabil că atunci când va fi rapelul la 21 de zile, ar fi mai bine să vedem mult mai transparent. (...) În lume avem peste un milion de oameni care s-au vaccinat. Vom avea clar o încurajare în plus”, susține acesta.

Întreaga sa declarație o puteți citi pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel