Vaccinare antigripală 2010-2021. Cum stau lucrurile în București. Dr Sandra Alexiu explică

Adisa Codruț |
Data publicării:
EXCLUSIV
Sandra Alexiu  FOTO: arhivă personală
Sandra Alexiu FOTO: arhivă personală

Dr. Sandra Alexiu, președintele Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, a vorbit, în cadrul dezbaterii online "Totul despre vaccinul antigripal 2020-2021", organizată de trustul de presă DC Media Group, despre campania de vaccinare din București și Ilfov. 


"În ilfov a început vaccinarea. Am primit  deja prima tranșă de vaccin care a venit la Direcția Sanitară, pentru copii între 3 și 5 ani, care fac prima doză, prima dată în viață și pentru gravide. Așteptăm să vină și următoarea tranșă care înseamnă vaccinarea sugarilor de șase luni și a copiilor până la vârsta de 3 ani, cu celălalt tip de vaccin. După care, încet, încet, dacă se respectă calendarul, vom avea toate dozele, așa cum le-am cerut. 

Pentru București, lucrurile nu stau la fel de bine, deși s-a încercat anul acesta ca să se găsească soluții. Pentru unele sectoare s-a distribuit chiar la cabinete, pentru altele încă nici măcar medicii nu au fost anunțați că a apărut vaccinul la Direcția Sanitară. E drept că la Direcția Sanitară București lucrurile nu stau bine din toate punctele de vedere, dar au și un volum de muncă foarte mare, dovadă că nici declarațiile acelea pentru pacienții cu COVID nu sunt in măsura timpului care este prevăzut de lege. ", a spus Dr. Sandra Alexiu, în cadrul dezbaterii online "Totul despre vaccinul antigripal 2020-2021", organizată de trustul de presă DC Media Group.

 

VIDEO

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel