Vaccinarea antigripală în farmacie. Când va fi posibilă. Adela Cojan explică

Florina Pop |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Adela Cojan, președintele CNAS, a discutat despre vaccinarea antigripală în farmacii la evenimentul ”Totul despre vaccin gripal 2020-2021”, organizat de DC Media Group. 

Președintele CNAS, Adela Cojan, a spus la evenimentul online ”Totul despre vaccinul gripal 2021” că sunt discuții avansate legate de vaccinarea antigripală în farmacii.

”Rămâne valabil și proiectul de vaccinare în farmacii. Sunt discuții avansate la nivelul unui grup de lucru guvernamental. Este un proiect care ar putea facilita accesul populației la vaccinare. Din păcate, nu a putut fi demarat acest proiect anul acesta, însă rămâne una dintre metodele de a crește rata de vaccinare în rândul populației din România. Se încearcă pilotarea și identificarea acelor farmacii care vor putea dispune de spațiile necesare pentru acordarea acestor servicii”, afirmă Adela Cojan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel