Vedetă afectată de COVID-19, acuzații: unul dintre voi a făcut asta

Angela Sabău |
Data actualizării: | Data publicării:
Nou focar de coronavirus
Nou focar de coronavirus

Sora actriței Sharon Stone, Kelly, se luptă cu Covid-19. Actrița a postat fotografii din salonul surorii sale, dar și un mesaj pentru cei care nu respectă măsurile de protecție.

Actrița Sharon Stone, este revoltată de faptul că unele persoane nu poartă mască, astfel, persoane care respectă toate măsurile, ajungând să se îmbolnăvească. Una dinte aceste persoane care, deși a respectat toate măsurile impuse, s-a îmbolnăvit, totuși, de COVID-19, este chiar sora actriței, Kelly, arată surse citate de B1.
Actriţa, în vârstă de 62 de ani, a publicat pe Instagram fotografii din salonul de spital, împreună cu un mesaj pentru cei care sfidează măsurile de protecţie. „Sora mea Kelly, care are deja lupus, acum are Covid-19. Aceasta este camera ei de spital. Unul dintre voi care nu poartă mască a făcut asta”, a scris Stone.
"Ea nu are un sistem imunitar. Singurul loc în care a mers a fost la farmacie. La ea în comitat nu poţi fi testat decât dacă eşti simptomatic, apoi aştepţi cinci zile pentru rezultate. Poţi să stai singur în camera asta? Purtaţi mască! Pentru voi şi pentru alţii. Vă rog!", a scris Stone. 
Vineri, Kelly a publicat o fotografie cu ea şi soţul ei, Bruce Singer, dintr-o excursie de acum câteva luni înainte de spitalizare. 
„Ăştia suntem noi. 13 martie. Am plecat în paradisul nostru din Montana. Credeam că Covid nu poate să ne găsească. Fără cumpărături, fără petreceri, abia vedeam un om. Acum mă lupt pentru o respiraţie. Nu vrei să ai Covid”, a scris ea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel