ZODIAC: 3 zodii nestatornice și nehotărâte. Nu te baza NICIODATĂ pe ele

Dana Lascu |
Data publicării:
Sarcastici, snobi, cinici. Foto: Pixabay
Sarcastici, snobi, cinici. Foto: Pixabay

ZODIAC: Nu e neapărat ceva rău că te-ai răzgândit și vrei altceva, dar nativii din următoarele trei zodii au tendința să facă asta constant, ceea ce-i face profund nestatornici

ZODIAC: Sunt momente când vrem ceva într-un moment și altceva în următorul. Pur și simplu nu ne putem hotărî și continuăm să ne schimbăm deciziile până când vom ajunge la ceva care ne place.

Dacă asta nu se întâmplă frecvent, nu e mare scofală, așa că „răzgândirea” va fi privită ca ceva normal. Există însă zodii care nu s-ar putea hotărî nici dacă viața lor depinde de asta și nu te poți baza că vor fi alături de tine. 

Săgetător

Dacă ați avut o relație cu un Săgetător, chiar și de scurtă durată, probabil știți forte bine despre ce e vorba. Este greu să citești mintea unui Săgetător, indiferent dacă e vorba de haine sau lucruri. Este posibil să nu ști nici măcar ei înșiși ce își doresc cu adevărat. S-ar putea să le placă un lucru în acest moment și să-l urască în secunda următoare. Acest lucru face dificilă satisfacerea pretențiilor lor. Și e foarte greu să afli pe cine apreciază și cine le e antipatic. S-ar putea să te trateze ca pe prioritatea lor și, în același timp, să ajungă să te joace pe la spate. Este mai bine să nu investești mult din emoțiile tale într-un Săgetător decât dacă ești foarte, foarte sigur de loialitatea sa. 

Pești

Peștii sunt, de cele mai multe ori, visători și o personalitate confuză sau cel puțin dublă. S-ar putea să te iubească din toată inima într-un moment, iar în următorul s-ar putea să-ți spună că ești dușmanul lor de-o viață sau că au nevoie de-o pauză în relația voastră. Nu e vorba că sunt neloiali, ci pur și simplu adesea le este frică de angajamente și, prin urmare, nu se pot rezuma la un singur sentiment sau o singură persoană. Ei sunt mereu în căutarea partenerului perfect.

Fecioara

Fecioarele preferă adesea să nu-și accepte sau să nu-și exprime sentimentele, pentru că știu că sunt nestatornice și că dacă vor găsi ceva mai bun vor pleca. De aceea, nu vor să facă sau să spună ceva în pasiunea momentului. Prietenii și familia lor sunt deseori dezamăgiți de comportamentul lor, dar nu le deranjează atâta timp cât lor le e bine. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel