ZODIAC: 4 zodii care dau cei mai mari manipulatori. Par îngeri, dar sunt demoni

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
ZODIACUL MANIPULATORILOR: Par îngeri, dar sunt demoni. Foto: PIxabay
ZODIACUL MANIPULATORILOR: Par îngeri, dar sunt demoni. Foto: PIxabay

ZODIAC: Nativii din următoarele patru zodii sunt mereu în centrul atenției: abili în ale discuției și socializării, vor atrage mereu oamenii. Dar, atenție! Sunt cei mai mari manipulatori!

ZODIAC:  Anumite zodii dau cei mai mari manipulatori. Iată care sunt acestea: 

1)  Gemeni

Să nu ai încredere în niciun cuvânt pe care îl spun, sau măcar să iei tot ce spun ei cu o mare rezervă, să analizezi la milimetru fiecare vorbă spusă de ei. Gemenii de foarte multe ori cred cu adevărat în sinceritatea intențiilor lor, dar problema este că se răzgândesc rapid și că mint cu o asemenea ușurință încăt nu-ți vei da seama cum și când te-au învârtit pe degete. 

2) Rac

Racii știu exact ce să spună și cu ce cantitate de emoții să spună astfel încât să faci exact ce vor ei. Racilor le place să obțină ceea ce își doresc și nu există nimic ce n-ar face pentru a-și atinge scopul, oricât de minor ar fi acesta. Sunt maeștri absoluți în manipularea cu cuvinte și lacrimi. Te  vor face să plângi sau vor plânge ei ca să te emoționeze. 

3) Leu

Leii sunt narcisiști din naștere și, prin urmare, sunt convinși că fiecare își primește exact ceea ce își dorește. Prin urmare, ei vor încerca să manipuleze persoanele din jurul lor astfel încât acestea să le ducă la îndeplinire planurile, să facă lucruri în locul lor sau pentru ei. Sunt convingători pentru că știu să ține discursuri cu suficientă tărie cât să-și impună ideile fără prea mare efort. 

4) Vărsător

Vărsătorilor le place să privească pe cineva care se îndrăgostește de ei și, odată ce obțin ceea ce și-au dorit de la persoana respectivă, își pierd interesul și caută ceva nou. Dacă observă că îți pierzi interesul, te vor manipula cu ușurință pentru a te întoarce la calea „corectă” din punctul lor de vedere, evident. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel