ZODIAC: 5 zodii enervant de secretoase și de ce ascund adevărul despre ele

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Zodii secretoase. Foto: Pixabay
Zodii secretoase. Foto: Pixabay

ZODIAC: E o mare diferență între a ține la intimitatea ta și a fi secretos. Deși este bine să păstrezi anumite lucruri private, nu e bine totuși ca tot ce e legat de viața ta să fie ascuns, pentru că nu numai că îți poate afecta relațiile, dar îi și poate pe oameni să te evite sau să nu te bage în seamă. 

Zodiac: În timp ce unii oameni au dificultăți în a-și împărtăși sentimentele, alții nu au niciun interes să fie sinceri cu privire la viața lor personală. Pur și simplu nu vor ca lumea să știe cum sunt ei, în interiorul ființei lor, ce le place sau ce fac. Unele zodii merg chiar mai departe de atât. Când sunt în societate par a fi sufletul petrecerii, poate chiar că vorbesc foarte mult ca lumea să graviteze în jurul lor. Dar dacă cineva a lua un pix și o foaie de hârtie și ar nota, una sub alta, informațiile pe care aceștia le dezvăluie, ar vedea că de fapt nu spun nimic important despre viața lor. Adevărul despre aceste zodii e atât de bine ascuns încât ca să le descoperi cu adevărat trebuie să sapi sub straturi și straturi de secrete bine împachetate. Iată cele mai secretoase zodii care cu greu își vor arăta adevărata față și motivele pentru care se ascund: 

1) Taur

Taurii nu ascund de fapt nimic, doar că nu sunt interesați să spună sau arate nimic despre ei. Aceste trăsături pot părea secretomania, dar de fapt sunt un dezinteres total. Taurii pur și simplu nu văd rostul destăinuirilor, al dezvăluirilor și al revelațiilor. Pur și simplu a împărtăși informații nu le stă în fire. Pe de altă parte, orice secret de-al tău le-ai spune, îl vor păstra în egală măsură și cu egal dezinteres, pentru că ei nu știu să bârfească, să povestească, să uneltească sau să mintă. Sunt o nucă greu de spart dacă vrei să afli ceva cu adevărat valoros despre ei. 

2) Rac

Chiar dacă Racii sunt cunoscuți a fi vorbăreți și extrovertiți, în realitate e doar o aparență. Adevărata lor față nu o arată decât foarte greu și extrem de rar. Au o latură destul de timidă și de rezervată. Își vor păstra secretele și le vor ascunde alături de ale lor cu atâta dibăcie încât chiar dacă ți-ar vorbi ore în șir și ai putea jura că știi totul despre ei, în fapt nu știi nimic, nicio frântură care cu adevărat să conteze. Sunt un secret învăluit în altul, peste care au pus altul și tot așa. Strat peste strat, adevărul despre sufletul și viața unui rac e foarte adânc ascuns. Peste toate astea se adaugă și faptul că sunt artiști în a minți convingător. 

3) Leu

Sclipitorul Leu, cel către care se îndreaptă toate privirile oriunde s-ar afla, pare că e ca o carte deschisă. Dar ceea ce vezi și ceea ce auzi e doar exact ce vrea el să-ți arate. Și nu întotdeauna real. Leii nu vor dezvălui niciodată nimic care lar putea face rău lor sau celor dragi lor. Sunt oameni cu inima bună, dar ascund lucrurile care nu îi pun într-o lumină favorabilă, care nu-i fac să fie invidiați. Și știu să mintă suficient de bine cât să nu ai idee că-ți ascund ceva. 

4) Scorpionul

Cel mai mare avantaj sau dezavantaj al Scorpionilor este că sunt extrem de secretoși. Este greu să-i faci să spună exact ce gândesc, ce știu, ce cred, ce vor. De asemenea, sunt și enervant de imprevizibili. Este foarte greu de prezis care va fi următoarea lor mișcare sau decizie. Această trăsătură, adesea, le face poate face mult rău. 

5) Pești

Aproape întotdeauna un Pește îți va ascunde lucruri importante. Este foarte rar pentru ei să se deschidă și să spună oamenilor ce se întâmplă cu adevărat în mintea și în inima lor. Ei cred cu tărie în păstrarea secretelor și aplică regula asta în orice moment. Este foarte dificil să înțelegi ce simt cu adevărat sau gândesc despre tine și, prin urmare, sunt adesea înțeleși greșit și de multe ori denigrați din cauza asta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel