Zodiacul modei: Care sunt cele mai stilate zodii

DCMedical Team |
Data publicării:

Moda se schimbă foarte repede şi este cam dificil de a fi mereu în tendinţe, dar există câteva semne zodiacale care se nasc cu simţul stilului.

1. Pești

Această zodie tropicală va alege întotdeauna moda în detrimentul vremii. Adoră să includă fuste în ținutele lor și nu se vor simți niciodată timide cu o mică expunere a pielii. Sunt obsedate de încălțăminte și ar putea cu ușurință să meargă pe o rampă sau chiar să danseze pe tocuri. Stilul lor vestimentar este șic, rebel și adorabil. Culoarea lor vestimentară este coraiul.

2. Leu

Leul este renumit pentru alegerile sale în materie de modă. Le plac bijuteriile extravagante, culorile vii și paietele. Au un talent uriaș pentru imprimeurile de animale și pentru țesăturile fine. Stilul lor vestimentar este avangardist și rafinat. Culoarea lor vestimentară este mov.

3. Berbec

Această zodie de foc este foarte pasionată de coafură și de accesoriile de păr, cum ar fi pălăriile și bentițele. Această zodie este una dintre cele mai fashioniste, iar stilul lor vestimentar este casual chic. Culoarea garderobei lor este roșul.

Citește continuarea pe Spectacola și află care sunt celelalte teri zodii din topul celor mai stilate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel