ZODIACUL NEBUNILOR: Cele mai NEBUNE zodii și de ce sunt așa

Dana Lascu |
Data publicării:
Zodiacul nebunilor. Foto: Pixabay
Zodiacul nebunilor. Foto: Pixabay

Să fii puțin nebun este ceva de care avem nevoie cu toții dacă vrem să supraviețuim în vremuri moderne. Dar semnul nostru zodiacal este unul dintre factorii care ne modelează personalitatea inclusiv cantitatea de nebunie pe care o avem. Iată zodiacul nebunilor: de la cele mai trăsnite zodii la cele mai „normale”

ZODIACUL NEBUNILOR: Mulți factori diferiți intră în joc atunci când vine vorba de nivelul de nebunie al unei persoane, dar semnul astrologic sub care v-ați născut este unul foarte important. Iată lista cu zodiile, în ordine, de la cele mai nebune la cele mai normale. 

ZODIACUL NEBUNILOR: 

1. Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Când vine vorba despre cine este cel mai nebun semn al zodiacului, nu există concurență: Gemenii sunt pe primul loc. Sunt amuzanți, dar și cei mai imprevizibili oameni de pe planetă. Asta înseamnă că se pot ambala de la 0 la 100 în câteva secunde înainte ca cineva din jurul lor să-și dea seama ce s-a întâmplat. 

2. Scorpion (22 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionii sunt amăgitori, rebeli și câteodată amuzanți, dar o pot lua razna în orice moment. Pot să pară puțin retrași când îi întâlnești pentru prima dată, dar se adaptează rapid dacă le dai puțin timp. Una dintre ciudățenii lor este că le pasă de fapt de opiniile altora.

3. Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorii sunt unii dintre cei mai amuzanți oameni de pe planetă, clovni adevărați dacă au chef, parțial pentru că au întotdeauna o latură „super-sălbatică”. Uneori, însă, își folosesc nebunia pentru a-i face pe oameni să râdă și pot merge destul de departe pentru a-i mulțumi pe alții. 

4. Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Principalul lucru pe care trebuie să-l știți despre Berbeci este că plantează adesea bombe care se pot declanșa în orice moment. Tind să fie și furioși, dar nu e totul pierdut, pentru că au și o latură mai moale și puține, dacă există, inhibiții. Acest lucru le permite să se înnebunească cu adevărat atunci când decid să renunțe. Când se lansează, însă, aveți grijă! Va trebui să vă feriți din calea lor și nu vă pierdeți vremea încercând să le potoliți glumele nebunești. 

5. Balanță (23 septembrie - 21 octombrie)

Balanțele sunt libertini, jucăuși și energici, unul dintre cele mai nebune semne zodiacale. Dacă îi tachinezi, devin și mai nebuni. De fapt, tachinarea îi face doar să se simtă mai încrezători în a fi nebuni și pot merge până în pânzele albe, pentru că nebunia lor nu are limite!

6. Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorii sunt super nebuni și sunt foarte mândri de asta! Dacă îi provocați, vor deveni și mai nebuni. De fapt, ei caută oportunități de a fi nebuni și iubesc să depășească limitele nebuniei. 

7. Pești (19 februarie - 20 martie)

Peștii știu cum să se destindă, să se distreze și să înnebunească. Acest lucru este valabil mai ales atunci când sunt cu prietenii lor, deși pot înnebuni în jurul oricui. De asemenea, le place să distreze anturajul și o fac prin - ai ghicit - a fi nebuni.

8. Leu (23 iulie - 22 august)

Leii pot fi nebuni și le place drama. Sunt vanitoși, egoiști și au nevoie să se simtă bine, ceea ce intră câteodată în conflict cu dorința lor de a face ceva nebunesc. Dar asta n—o să-i împiedice să-și asume riscuri.

9. Taur (20 aprilie - 20 mai)

Cel mai adesea, oamenii Taur nu se relaxează și nu se distrează la fel de firesc ca alții, așa că tind să fie puțin serioși. Distracția și jocurile nu sunt punctele lor forte. Prin urmare, le place să fie în preajma nebuniei altor oameni și să o observe mai degrabă decât să participe sau să declanșeze. 

10. Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornii pot strica distracția și chiar sunt snobi câteodată. Nu sunt neplăcuți, dar au personalități foarte hotărâte și, de obicei, nu sunt nebuni, deoarece cred că asta îi va împiedica să-și atingă obiectivele. 

11. Fecioară (23 aug. - 22 sept.)

Fecioarelor nu le place nebunia. Dintre toate semnele zodiacale, acestea sunt cele mai comune și cele mai grave/serioase. Rareori, dacă vreodată, participă la orice tip de nebunie sau chiar distracție. De obicei, sunt foarte mature pentru vârsta lor și, prin urmare, consideră că nebunia este lipsită de sens chiar și venită din partea copiilor. 

12. Rac (21 iunie - 22 iulie)

Cancerul nu este doar cel mai puțin nebun semn zodiacal, ci și cel mai sensibil. Ei tind să fie puțin încordați și ușor de rănit, motiv pentru care rareori, dacă o fac vreodată, acționează nebunește. Un motiv ar fi că asta i-ar obliga să iasă din zona lor de confort, ceva cu care se simt confortabil. Cu toate acestea, dacă sunteți Rac, nu vă faceți griji pentru că aveți multe alte atribute pe care oamenii le iubesc! Și, să nu uităm, există întotdeauna excepții!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel