ZODIACUL NEGATIV: Cele mai mari DEFECTE ale fiecărei zodii în parte

Dana Lascu |
Data publicării:
Ascendentul, horoscop
Ascendentul, horoscop

ZODIACUL NEGATIV: Iată care sunt trăsăturile negative de personalitate ale fiecărui semn zodiacal în parte, care este cel mai mare defect și ce este în neregulă cu fiecare, mai exact.

ZODIACUL NEGATIV: Iată care sunt cele mai negative trăsături de personalitate ale fiecărui semn zodiacal în parte:

Berbec (21 martie - 19 aprilie): Insistent, arogant, defensiv

Da, ești un războinic, dar genul care face mare spectacol, dacă nu obții ceea ce vrei. Ca să nu mai vorbim că există o singură opinie care merită ascultată vreodată și aceasta este a ta, pentru că ești Berbec și asta înseamnă că ai întotdeauna dreptate. Ești cel mai hotărât semn al zodiacului și vei trece peste toți ca să ajungi acolo unde vrei să ajungi. 

Taur (20 aprilie - 20 mai): încăpățânatul

Reputația de încăpățânat pe care o ai e perfect aadevărată. Și este enervant și neplăcut că ești așa. 
În timp ce în mintea ta te vezi drăguț și onorabil pentru că te ții de principiile tale, ceea ce se întâmplă în realitate e că te plângi cam mult și pur și simplu te dezlănțui fără să ții cont de nimeni și de nimic. Chestia asta cu încăpățânarea acerbă poate funcționează pentru tine, dar cu siguranță nu funcționează pentru nimeni altcineva.

Gemeni (21 mai - 20 iunie): Nehotărâtul

Pune odată punctul pe I! Acel permanent „nu mă pot decide” începe să ne enerveze pe toți. Știm cu toții că Gemenii înseamnă dublă confuzie și dublă ezitare atunci când vine vorba de luarea unei decizii. E și mai enervant când toată lumea așteaptă ca tu să te decizi, în timp ce tu pari să ne ignori.  Trăiești în propria ta lume une parcă nu mai este loc pentru nimeni altcineva.

Rac (21 iunie - 22 iulie): Mincinosul

Ești mincinos și știm asta cu toții. Ai încercat să ne convingi că ești persoana perfectă, care este alcătuită din dragoste, lumină și praf de unicorni, dar adevărul este că ești la fel de obișnuit ca noi toți! Și cu cât perșiști în a prezenta iluzia asta, cu atât mai enervant devii. Placa aia enervantă pe care o tot pui, cu „Eu aduc lumina”... nimeni nu te crede!

Leu (23 iulie - 22 august): Lăudărosul

Ești tot numai un spectacol, fără a avea de multe ori motive au bază reală. Da, Leul are reputația de a iubi lumina reflectoarelor și de a vrea cu disperfare să atragă atenția, dar nimeni nu a spus vreodată că ai talentul real pentru a și merita acest lucru. Doar pentru că te interesează artele nu înseamnă că ești artist.  Crezi că ești mai bun decât ești.

Fecioară (23 august - 22 septembrie): Răutăciosul

Te simți bine când îi rănești pe alții. Izolați și excludeți pe toată lumea din viața voastră și, mai devreme sau mai târziu, chiar și cei care vă iubesc și vă adoră își dau seama ce sunteți cu adevărat și pur și simplu pleacă. 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie): Pasiv-agresivul

Pasiv-agresiv până în pânzele albe. Încerci să pari drăguț, să nu pornești un scandal, dar d efapt îți ascunzi adăvărata față. Înțelegem, nu vrei să te cerți. Vei fugi de scenă pentru a scăpa de conflict. Ceea ce nu putem suporta și ceea ce este foarte, foarte evident este că nu poți spune ce ai în minte, mai ales când este foarte important să faci asta. În loc să spui lucrurilor pe nume, tu o să te tot prefaci că ești dulce și drăguț, până când nici măcar tu nu vei mai ști ce simți cu adevărat.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie): Egoistul

Adevărul este că ... ești prea mult. Da, da, înțelegem că te crezi sexy, bun, deștept, fabulor. Dar tu ești, de fapt, perversul. Egoist și rău! Și nu te poți schimba. Ești blocat între liniuțele tale. Ai decis că ești propria ta religie și că asta e calea de urmat. Poate ar fi cazul să deschizi ochii și să arunci o privire la toți oamenii din jurul tău cărora pur și simplu nu le pasă să practice religia ta.

Săgetătorul (22 noiembrie - 21 decembrie): Singuraticul

De ce nu te lăsăm în pace, ca să poți fi fericit în sfârșit? Nu aș spune că nevoia de a fi singur și izolat este neapărat un lucru greșit, dar să fii o persoană care nu dorește să aibă nimic de-a face cu ceilalți - așa cum face Sagetatorul tipic - devine plictisotor după un timp. Asta e marea problemă, de fapt, că ești plictisitor. Ești atât de în lumea ta personală încât uiți lucrurile simple din viață, cum ar fi prietenia ... sau relaționarea cu o altă ființă umană.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie): Răzbunătorul

Ceea ce nu este în regulă cu tine este că îți reprimi sentimentele iar și iar, dar într-o zi, totul iese la iveală sub forma unei explozii. Acea fantezie răutăcioase a răzbunării, care pare să-ți alimenteze acumularea emoțională, te face un distrugător de prietenii și vei ajunge să faci asta din pur capriciu, pentru că atunci când te ia valul, nu-ți pasă cu adevărat cine este rănit. Adevărul este că îți place să-ți auzi prea mult propria voce și îți place și mai mult atunci când dobori pe cineva. 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie): Manipulatorul

Îți place să taci, totul pare bine până când, desigur, ne dăm seama de ce ai păstrat atâta timp tăcerea: ai planificat distrugerea tuturor. Tu minți pentru a-ți atinge scopul, ești mincinosul care chicotește și se preface nevinovat, dar, în realitate, ești un manipulator intrigant care lucrează în umbră.

Pești (19 februarie - 20 martie): Ultra sensibilul

Peștii sunt cei mai influențabili dintre toate semnele zodiacului.  Asta înseamnă că ești perceput ca un fraier, ținta perfectă pentru farse și tachinări. Ești „prea sensibil” și „prea emoțional”. Iar asta, după un timp, devine plictisitor și, în timp chiar enervant, pentru că nu suportă mulți să aibă în jurul lor o persoană care (se) plânge, geme și oftează ca să atragă toată atenția și compasiunea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel