ZODIACUL SARCASTICILOR: Cele mai RELE zodii și cum te atacă ele

Dana Lascu |
Data publicării:
Sarcastici, snobi, cinici. Foto: Pixabay
Sarcastici, snobi, cinici. Foto: Pixabay

ZODIACUL SARCASTICILOR: Personalitatea noastră este puternic influențată de zodia în care ne-am născut. Cât suntem de buni și drăguți, sau răi și sarcastici depinde în mare măsură de trăsăturile noastre de personalitate date de zodii. 

ZODIACUL SARCASTICILOR: Există unii oameni care sunt sarcastici, răi, nepoliticoși în anumite situații și unii care sunt întotdeauna așa. Iată clasamentul sarcasticilor în funcție de zodie, în sens ascendent: 

GEMENI

Gemenii pot fi drăguți sau foarte nepoliticoși, în funcție de starea lor de spirit. Se plictisesc cu ușurință de orice, așa că există riscul să treacă rapid la comportamentul grosolan atunci când nu mai au chef. Când se distrează, însă, sunt cele mai drăguțe persoane.

RAC

Racii sunt oameni foarte drăguți, de regulă, dar și la ei depinde din nou de starea lor de spirit. Când sunt răniți, supărați sau iritați, devin nepoliticoși, sarcastici și răutăcioși. Ba chiar sunt capabili să țină ranchiună și să te trateze sarcastic ani de zile, dat fiind faptul că au o memorie uriașă.

LEU

Se zice e pe o felină nu e bine să o calci pe coadă sau să-i iei din lumina reflectoarelor. Sunt avizi de atenție, așa că vor încerca din răsputeri să pară frumoși și drăgui. Dar intențiile lor nu sunt inofensive și mușcătura poate fi fatală!

FECIOARĂ

Fecioarele sunt oameni destul de răutăcioși. Pot fi pasivi-agresivi, deoarece urăsc să se confrunte cu oamenii. Dar a sta nu înseamnă că nu sunt sarcastică până în măduva oaselor. 

BERBEC

Berbecii îți vor spune fix în față orice cred și le trece prin cap, indiferent de modul în care te vei simți în după ce auzi așa ceva. De aceea, se consideră că au o personalitate vulcanică,  sarcastică și enervantă. În plus, nu se tem să înceapă o luptă și luptă până în pânzele albe, pentru că nu știu când și cum să renunțe.

CAPRICORNUL

Capricornii sunt destul de des grosolani. Stilul lor de exprimare a emoțiilor îi poate scoate din pepeni pe ceilalți. Au prea mult temperament vulcnic și de aceea pot fi uneori descriși ca furioși, ranchiunoși și sarcastici.

SCORPION

Scorpionii sunt cei mai răi din zodiac. Vă vor anunța prin comportamentul lor dacă nu sunt mulțumiți de voi, vă vor taxa, penaliza și răspenaliza pentru ce cred ei că le-ați greșit. Dacă nu au chef să înțepe, nu vor ezista să vă ignore total, ca și cum nu ați exista. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel