Zodii compatibile: mituri distruse de astrolog

DCMedical Team |
Data publicării:
Zodiac
Zodiac

Astrologul Daniela Simulescu distruge mitul incompatibilității unor zodii.

„Compatibilitatea zodiilor nu este decât un mit! Cel puțin așa cum a fost ea cunoscută până acum. Orice zodie poate fi compatibilă cu orice zodie. M-am decis să fac o emisiune despre acest subiect pentru că sunt mulți oameni care îi judecă pe ceilalți doar prin prisma zodiei. Ori zodia poate fi ca o etichetă în plus la cealaltă persoană, care ne ajută să îi cunoaștem mai bine personalitatea”, a spus astrologul Daniela Simulescu.

„Compatibilitatea astrologică depinde de foarte mulți factori”, a precizat astrologul DCNews, adăugând: „Astrologia nu este despre zodie în compatibilitatea dintre două persoane. Eu, de exemplu, nu mă uit la zodie. Pentru mine nu contează niciodată zodia. Eu sunt Berbec. Ce ați zice voi în acest caz? Că mă am bine cu zodiile de foc? Deloc! Atunci când vă uitați la compatibilitate, nu spuneți gata, eu sunt așa, tu așa, deci nu mai ieșim. Nu! Contează astrograma fiecăruia. Pentru o femeie contează unde are Marte și unde are Soarele, iar pentru un bărbat, contează Luna și Venus. Contează unde este Luna în harta fiecăruia, pentru că ea arată cum simțim. Dacă găsesc pe cineva care simte altfel, păi acolo este problema, nu la zodie!”, a explicat Daniela Simulescu.

„Și încă ceva. În opinia oamenilor, compatibilitea zodiilor înseamnă o relație pentru toată viața. Nu există! Compatibilitea înseamnă că e un câmp comun, că vă înțelegeți. E și partea de atractivitate. Vine și partea conștientă de adult”, a subliniat astrologul. 

Vărsătorii cu Leii se pot înțelege, dar...

„De exemplu, Vărsătorii cu Leii se pot înțelege, dar, dacă Vărsătorul are niște planete în Scorpion în harta natală, a stricat tot zenul! (...) Când vorbim despre compatibilitate, relațiile cele mai tensionate rezistă. Relațiile în care totul e lapte și miere sunt superficiale. Oamenii cu care intrăm în relații sunt meniți să ne facă să deschidem ochii, să ne lovim de rănile noastre, să ne vindecăm”, a spus Daniela Simulescu. 

Vezi pe DC NEWS toate celelalte zodii și compatibilitățile lor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel