Zodiile perfect compatibile cu Leul: Cu cine face perechea cea mai bună

Dana Lascu |
Data publicării:
Leul se înțelege perfect cu 4 zodii. Foto: Pixabay
Leul se înțelege perfect cu 4 zodii. Foto: Pixabay

Există patru zodii compatibile cu Leul, atât în relații, cât și în prietenii: 

Zodiile perfect compatibile cu Leul sunt: 

1. Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Deoarece ambele semne, Leul și Berbecul, sunt semne de foc, dragostea lor pentru dramă, pasiune și aventură se potrivește perfect.

Fiecare zodie tânjește după atenția fizică și stimularea intelectuală, dar trebuie, de asemenea, să poată sta singuri uneori.

În timp ce aceste două zodii se potrivesc în toate modurile, singurul lucru pe care trebuie să-l evite pentru a-și menține relația sănătoasă este concurența.

Amândouă iubesc lumina reflectoarelor, dar refuză să împartă gloria, deci, în loc să se concureze, trebuie să fie unul fanul celuilalt. 

2. Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Leul și Gemenii se împrietenesc rapid, ceea ce reprezintă primul pas important în orice relație romantică, mai ales când vine vorba de aceste două semne.

Leul are nevoie de pasiune și atenție. Însă Gemenii, care sunt un semn de aer, uneori nu au răbdarea să se ocupe de tot ce le cere Leul.

În cele din urmă, însă, Gemenii sunt gata să muncesc din greu pentru a-l face fericit pe Leu, ceea ce oricine își dorește cu adevărat dintr-o relație.

3. Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Leul și Balanța sunt două dintre cele mai romantice semne zodiacale, iar atunci când se găsesc sunt numai ciocolată și flori.

Etapa lor de „lună de miere” este lungă și, în timpul relației, se întorc la acest tip de dragoste și fericire ori de câte ori pot.

Aceste două semne urăsc să fie prea serioase în relația lor, pentru că atunci când sunt serioase, este mai probabil să apară fisurile din relația lor. Stilul de viață dramatic al Leului poate dezechilibra echilibrul Balanței.

Deci, în timp ce Leul și Balanța sunt compatibile în dragoste, uneori sunt și mai compatibili ca prieteni.

4. Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Leul și Săgetătorul, ambii semne de foc, vor avea o relație plină de distracție și aventură. Vor i fi gata pentru orice, dar uneori au nevoie de timp petrecut separat.

Sunt ambii exigenți emoțional și dramatici, dar cele două semne învață cum să se descurce și să se aline reciproc.

Cel mai greu de învățat pentru Săgetător este să-l laude pe Leu mai mult decât ar lăuda pe cineva în mod normal.

Leul are nevoie de asigurare și de cineva care să-i sporească încrederea.

Cei doi împărtășesc multe dintre aceleași principii atunci când vine vorba de ceea ce este important în viață și în relații. Această legătură este făcută să dureze.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel