16 focare de COVID-19 în Brașov: cine sunt cei mai afectați

Adisa Codruț / 02 oct 2020 / 15:49
Simptome COVID-19
Simptome COVID-19

Nu mai puțin de 16 focare şi microfocare de COVID-19 sunt înregistrate la nivelul judeţului Brașov, majoritatea în spitale şi în centre de îngrijire a copiilor şi a vârstnicilor.

La nivelul judeţului Braşov există un număr de 16 focare şi microfocare de colectivitate de COVID-19, în spitale, firme private, un centru de plasament şi unul de îngrijire a persoanelor vârstnice, precum şi în lotul naţional de judo, conform centralizării efectuate de Direcţia de Sănătate Publică.
Potrivit unei informări transmise de Instituţia Prefectului Braşov, în prezent sunt şase focare la Secţiile Neurologie (pavilionul Astra) şi Interne I (pavilion Mârzescu) ale Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă, Secţia cronici Zărneşti a Spitalului de Psihiatrie şi Neurologie, Centrul de plasament şi un Centru rezidenţial pentru persoane vârstnice din municipiul Făgăraş, precum şi Lotul naţional de judo (tineret şi seniori), notează agerpres.ro.
De asemenea, evoluează zece microfocare la 2 firme private din municipiul Braşov, una din Hoghiz, şi una din Victoria, la Centrul de Plasament din Ghimbav şi în două case de tip familial din oraşul Ghimbav şi municipiul Săcele, precum şi în secţiile Chirurgie I (pavilionul central) Cardiologie II (pavilionul Astra) şi Hematologie (pavilion Mârzescu) ale SCJU. 

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy